Loading...
Over de praktijk2023-01-03T12:41:29+00:00

OVER DE PRAKTIJK

Eerste bezoek: € 80 75 – 90 minuten anamnese (vraaggesprek) + behandeling
Vervolg bezoek: € 59 45 minuten behandeling

Tijdens het eerste bezoek aan de praktijk stel ik u een aantal vragen over uw gezondheid en de klacht(en) waarmee u gekomen bent. Elke klacht, hoe klein dan ook, is van belang in de Chinese geneeskunde, omdat veel klachten met elkaar verbonden zijn.

Vervolgens neemt u plaats op de behandelbank en voel ik aan beide zijden de pols. Middels de polsdiagnose breng ik in kaart hoe het gesteld is met uw energie. De behandeling wordt op maat gemaakt met rekening houden met de aanwezige Qi van het moment van behandelen en het geboorteplaatje, de energie die u bij uw geboorte heeft meekregen.

Patricia Westland
Patricia Westland
praktijkruimte Westland

U krijgt enkele naaldjes die ongeveer 21 minuten op hun plaats blijven totdat het maximale effect van de gekozen acupunctuurpunten bereikt is. De acupunctuurnaaldjes zijn gemaakt van roestvrijstaal en zijn per stuk en steriel verpakt. Elk naaldje is voor eenmalig gebruik. Bij het inbrengen kunt u tijdelijk een lichte prikkeling of tintelend gevoel ervaren. Over het algemeen is de behandeling pijnloos.

Een westerse diagnose gesteld door een reguliere arts of specialist helpt bij het vertalen naar oosterse energetica. Labuitslagen en een lijst met medicatie / supplementen die u op dit moment gebruikt is dan ook zeer praktisch.

Praktijk Westland Klassieke Acupunctuur is aangesloten bij de Yi-NBCG (Nederlandse Beroepsvereniging Complementaire Geneeswijze). Acupunctuurbehandelingen worden door de meeste zorgverzekeraars vanuit de aanvullende verzekering vergoed. Informeer hiervoor bij uw verzekeraar.

Voor een behandeling heeft u geen doorverwijzing van de huisarts nodig. Behandeling alleen op afspraak.

DIPLOMA’S EN CERTIFICATEN

Klassieke Acupunctuur Stammen & Takken, Meditura (Peter van Kervel)
2016 – 2019

Pediatrics, Kinder Acupunctuur (Joan Duveen)
2018

Acusilk, Meditura (Peter van Kervel)
2018

EHBO, Rode Kruis, eerste hulp en reanimatie
2018

Total Health Medische Basiskennis
Opleiding in westerse anatomie, fysiologie en pathologie en psychosociale kennis volgens Cpion Plato eisen.
2015 – 2016

Tai Chi en Qi Qong
Landelijke seminars 1993 – 2000